Over ons

Verhoeven Shortlease is een betrouwbaar Shortlease bedrijf met een aantal kenmerkende eigenschappen. De kwaliteit van onze diensten staat voorop. Hiermee doelen we op de uitstekende dienstverlening richting de klant en de deskundigheid waarmee we onze klanten bedienen. Door goede service en transparant beleid proberen we onze klanten een tevreden gevoel te geven. De tevredenheid en het onderling vertrouwen zijn de basis voor een langdurige relatie met onze klanten!

Onze professionaliteit geeft ons recht om ons de specialist te noemen op het gebied van shortlease! Het optimaliseren van ons aanbod en het maatwerk dat hiermee gepaard gaat is voor Verhoeven Shortlease altijd een kernkwaliteit geweest. Wij hebben altijd een leaseauto die bij u past! Degelijkheid, flexibiliteit, mobiliteit en professionaliteit; dit zijn de kernkwaliteiten van Verhoeven Shortlease!

Visie en missie = Degelijkheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid

Verhoeven Shortlease is een degelijk bedrijf in een dynamische markt. Een markt waarin flexibiliteit een norm is. Flexibiliteit betekent dat wij klaar staan voor onze klanten. Ongeacht de vraag of de situatie proberen we onze klanten zo snel mogelijk te helpen. Flexibiliteit die gepaard gaat met mobiliteit = het credo van Verhoeven Shortlease!

 • Reserveren

  Reserveringen via Verhoeven Shortlease zijn mogelijk twee werkdagen voor de gewenste aflevering. Per e-mail kunt u uw wensen aan ons doorgeven. Afhankelijk van uw budget, de te rijden kilometers, het brandstofgebruik en overige wensen kunnen we u een offerte tegen een zeer scherpe prijs doen toekomen.

  Lees meer...

 • All inclusief

  Bij Verhoeven Shortlease least u all inclusive. U hoeft alleen te tanken. Wij regelen alle overige zaken zoals o.a. onderhoud, wegenbelasting, allriskverzekering incl. inzittendenverzekering en pechhulp Europa.

 • Voordelen

  • Scherp tarief
  • Professioneel advies
  • Persoonlijke aandacht
  • Geen langdurige contracten
 • Contact Informatie

  Indien u informatie wenst over Verhoeven Shortlease verzoeken wij u per e-mail contact met ons op te nemen