Wat is shortlease?

Shortlease is het kort leasen van personenwagens met meer flexibiliteit en vrijheid dan een langdurig (vol)operationeel leasecontract. Verhoeven Shortlease combineert een aantrekkelijk tarief van een volledig leasecontract met de flexibiliteit van een huurcontract. Zo ontstaat een concept dat de voordelen van zowel leasen als huren combineert met als resultaat een gunstige shortlease service. Verhoeven Shortlease is specialist op het gebied van shortlease!
De klanten kunnen tegen een zeer aantrekkelijk tarief bij Verhoeven Shortlease hun wagenpark samenstellen en naar hun wens inrichten. Een contract bij Verhoeven Shortlease kunt u per maand opzeggen. Verhoeven Shortlease levert maatwerk; of het een lease voor een maand betreft, zes maanden of voor een langere periode, wij vinden altijd een weg om aan uw wens te voldoen! Door deze flexibiliteit, uitstekende servicekwaliteit en scherpe leasetarieven heeft u een uniek en optimaal product dat in uw mobiliteitsbehoefte voorziet!
Bij de shortlease tarieven zijn de verzekering, onderhoud, banden, rente en vrije kilometers per maand inbegrepen. Door deze transparante prijsweergave weet u op elk moment wat de door u gekozen leaseauto kost.

Voor wie?

Bedrijven

Als u een mooie en betrouwbare auto voor weinig geld zoekt, dan bent u bij Verhoeven Shortlease op het juiste adres. Verhoeven shortlease is een oplossing voor de ZZP’er, startende ondernemingen (eenmanszaken, uitzendbureaus) en gevestigde bedrijven die tijdelijk een auto nodig hebben (detacheerders, interim-managers, monteurs, tijdelijk personeel). Met Verhoeven shortlease geniet u van alle voordelen van operational lease en de gemakken van een huurauto. Wij zijn ervan overtuigd dat u uw auto snel zult vinden bij Verhoeven Shortlease. Bel ons en maak een vrijblijvend afspraak met één van onze leasespecialisten!

Particulieren

Bij Verhoeven Shortlease kunt u ook als particulier een auto leasen. Wat voor de bedrijven geldt, geldt ook voor u als particulier. U betaalt een bedrag per maand en Verhoeven Shortlease regelt de rest: verzekering, afschrijving, onderhoud, vervangend vervoer enz. Al onze bedragen zijn inclusief btw. Als particulier kunt u bij ons terecht voor een leasecontract met een minimale loopduur van twee weken! Hierna profiteert u van een flexibele opzegtermijn.
Bel ons en maak een vrijblijvend afspraak met één van onze leasespecialisten!

 • Reserveren

  Reserveringen via Verhoeven Shortlease zijn mogelijk twee werkdagen voor de gewenste aflevering. Per e-mail kunt u uw wensen aan ons doorgeven. Afhankelijk van uw budget, de te rijden kilometers, het brandstofgebruik en overige wensen kunnen we u een offerte tegen een zeer scherpe prijs doen toekomen.

  Lees meer...

 • All inclusief

  Bij Verhoeven Shortlease least u all inclusive. U hoeft alleen te tanken. Wij regelen alle overige zaken zoals o.a. onderhoud, wegenbelasting, allriskverzekering incl. inzittendenverzekering en pechhulp Europa.

 • Voordelen

  • Scherp tarief
  • Professioneel advies
  • Persoonlijke aandacht
  • Geen langdurige contracten
 • Contact Informatie

  Indien u informatie wenst over Verhoeven Shortlease verzoeken wij u per e-mail contact met ons op te nemen